icono_telefono

933 259 100

Castellano
icono_WhatsApp

655 866 044

 Seguiment d'enviaments

 Calcula el preu del teu enviament Internacional


A continuació podràs calcular el preu del teu enviament de forma molt senzilla, però si prefereixes que et fem el pressupost nosaltres i rebre tota la informació necessària truca'ns al telèfon 933 259 100 o escriu-nos a info@condalexpress.es, t'ajudarem encantats.


icono info

Si vols portar un paquet des d'algun país europeu a Catalunya, fes clic aquíSelecciona l'origen i destinació de l'enviamentIntrodueix el pes i mides de la caixa o maleta

 • x x

  cm.


  llarg

  ample

  alt


 
Icono ayuda-info
Enviaments Internacionals
Transport porta a porta de paquets i maletes amb destinació a qualsevol país del món

Sol·licitud telefònica d'un enviament de 9:00 h. a 14:30 h. i de 15:30 h. a 18:30 h. de dilluns a divendres no festius

Condicions generals dels Serveis

 • No podran ser transportades entre altres (veure llista completa) les següents mercaderies: diners efectiu, joies, articles peribles, així com mercaderies prohibides per normativa comunitària o el transport estigui subjecte a requisits especials.
 • Els enviaments seran facturats segons la seva equivalència volumètrica si aquesta és més gran que el pes real després d'aplicar la següent fórmula:
  Servei EuroExpress - Pes Kg.= (alt x llarg x ample cm) / 6000
  Servei Courier - Pes Kg.= (alt x llarg x ample cm) / 5000
 • Els enviaments a països que no siguin membres de la Unió Europea requeriran adjuntar:
  a) Per a l'enviament de mostres, una factura proforma en castellà i anglès.
  b) Per als enviaments comercials de mercaderies, una factura comercial en castellà i anglès.
  Aquests enviaments poden estar subjectes al pagament d'aranzels i taxes a la duana de destinació, que aniran a càrrec del destinatari.
 • Els temps de trànsit són orientatius i no garantits; estan especificats en dies hàbils, no inclosos caps de setmana ni festius en origen o destinació i no inclouen el temps emprat en formalitats duaneres, si fossin necessàries.
 • L'embalatge és responsabilitat exclusiva del client. En cap cas l'acceptació d'un enviament implica cap responsabilitat per part de Condal Express respecte a la idoneïtat de l'embalatge, si bé podrà rebutjar qualsevol enviament el embalatge s'evidencia com insuficient o inadequat. Per als seus enviaments en ampolles, posem a la seva disposició un embalatge especial, especialment dissenyat per protegir aquest tipus d'enviaments.
 • El no lliurament de la mercaderia transportada per absència o refusi del destinatari, deficiència de les seves dades o impagament de les quantitats derivades del port realitzat (ports, assegurances, tributs, despeses, etc.), serà responsabilitat del remitent, qui vindrà obligat a suportar, a càrrec seu totes les despeses d'aquesta incidència inclosos, si s'escau, les despeses de la tornada a origen o posteriors lliuraments, i la repercussió de l'assegurança corresponent.
 • El remitent podrà sol · licitar de Condal Express la contractació amb la companyia d'assegurances que aquesta estimi oportú, d'una assegurança suplementari que cobreixi, amb declaració de valor real, els danys que les mercaderies puguin patir fins al valor declarat de les mateixes. El preu d'aquesta assegurança serà del 1.50% del valor declarat (import mínim 8.00 €). Si no contractar aquesta assegurança, seran d'aplicació en tot cas, els límits de responsabilitat contractual ressenyats en els diferents serveis. L'anterior no es veurà alterat per la necessària presentació de documents en què, per a realitzar el trànsit de mercaderia, faça referència al seu valor o contingut, el qual serà considerat com a declaració extracontractual, ia efectes de gestió davant de tercers.
 • No podem realitzar enviaments internacionals contra reemborsament ni a ports deguts.