icono_telefono

933 259 100

Castellano
icono_WhatsApp

655 866 044

 Seguiment d'enviaments
icono info grande

Si prefereixes que nosaltres et fem el pressupost, truca'ns al 933 259 100


Selecciona l'origen i destinació de l'enviamentIntrodueix el pes (kilos) i mides (cm.) de la caixa o maleta

 • x x

  cm.


  llarg

  ample

  alt  Enviaments a Alemanya


Enviament porta a porta de documents, paquets i maletes amb origen a Espanya i destí a qualsevol població d'Alemanya.

 
Si necessites realitzar un enviament de paqueteria o missatgeria urgent a Alemanya, Condal Express t'ofereix la possibilitat de contractar teu enviament amb la millor tarifa. Calcula en línia el preu dels teus enviaments a Alemanya.
Alemanya és el país més poblat de la Unió Europea amb 80.219.500 habitants (2011) i té una superfície de 357.158 km². La seva capital és Berlín. Com a país pertanyent a la Unió Europea, del qual va ser fundador en 1957, els enviaments a Alemanya no requereixen ser acompanyats de cap documentació, ja que no han de passar per cap duana causa de la llibertat de circulació de mercaderies que regeix a l'interior de la Unió Europea.
Alemanya és una destinació habitual per a viatges de negocis a causa del seu potencial econòmic. Però també és el destí de molts viatges de turisme i estudis. Per a tots ells i per als alemanys que resideixen a Espanya Condal Express els ofereix la possibilitat de realitzar enviaments comercials o particulars a familiars i amics.
I, a més, enviant la maleta amb Condal Express podem evitar els sobrecàrrecs de preu a l'hora de facturar l'equipatge quan anem a fer un viatge en avió a Alemanya. Utilitzeu Condal Express per als seus enviaments a Alemanya. Si vol evitar inconvenients i busca un servei de primera qualitat al millor preu,faci-ho amb Condal Express.

icono info grande

Si vols portar una maleta o caixa des d'Alemanya i amb destinació a Espanya fes click aquí

 • ■ Si has de fer un enviament urgent per avió mitjançant el nostre servei Courier, és convenient que t'informis de les restriccions en l'enviament de mercaderia per transport aeri ja que hi ha diverses mercaderies que no es poden enviar per avió a Alemanya. Pots veure-les aquí
 • ■ No necessites acompanyar l'enviament amb cap documentació. Alemanya és un país membre de la U.E.
 • ■ És molt important protegir les coses que anem a enviar a Alemanya de manera adequada ja que és la manera d'evitar que el nostre enviament pateixi qualsevol desperfecte. És millor prevenir que després haver de reclamar. Llegeix, si us plau, els nostres consells per a un adequat embalatge.
icono personas_redes

L'opinió dels nostres clients

 • "Són gent molt amable i servicial. No et enganyen amb les explicacions. He fet dos enviaments a Alemanya, van complir els terminis i no hi va haver cap problema amb el lliurament." Judith Torres
 
Enviaments Internacionals
Transport porta a porta de paquets i maletes amb destinació a qualsevol país del món

Sol · licitud telefònica d'un enviament de 9:00 h. a 14:30 h. i de 15:30 h. a 18:30 h. de dilluns a divendres no festius

Condicions del Servei

 • No podran ser transportades entre altres (veure llista completa) les següents mercaderies: diners efectiu, joies, articles peribles, així com mercaderies prohibides per normativa comunitària o el transport estigui subjecte a requisits especials.
 • Els enviaments seran facturats segons la seva equivalència volumètrica (1 m³=200 kg.) si aquesta és més gran que el pes real després d'aplicar la següent fórmula:
  Pes Kg.= (alt x llarg x ample cm) / 5000
 • Els enviaments a països que no siguin membres de la Unió Europea requeriran adjuntar:
  a) Per a l'enviament de mostres, una factura proforma en castellà i anglès.
  b) Per als enviaments comercials de mercaderies, una factura comercial en castellà i anglès.
  Aquests enviaments poden estar subjectes al pagament d'aranzels i taxes a la duana de destinació, que aniran a càrrec del destinatari.
 • Els temps de trànsit són orientatius i no garantits atès que es tracta d'un servei econòmic no urgent; estan especificats en dies hàbils, no inclosos caps de setmana ni festius a origen o destí i no inclouen el temps emprat en formalitats duaneres, si fossin necessàries.
 • Assegurança inclosa en tarifa: Cobertura màxima de 520 € per expedició.
 • L'embalatge és responsabilitat exclusiva del client. En cap cas l'acceptació d'un enviament implica cap responsabilitat per part de Condal Express respecte a la idoneïtat de l'embalatge, si bé podrà rebutjar qualsevol enviament que el seu embalatge s'evidenciï com insuficient o inadequat. Per als seus enviaments en ampolles, posem a la seva disposició un embalatge especial, especialment dissenyat per protegir aquest tipus d'enviaments.
 • El no lliurament de la mercaderia transportada per absència o refusi del destinatari, deficiència de les seves dades o impagament de les quantitats derivades del port realitzat (ports, assegurances, tributs, despeses, etc), serà responsabilitat del remitent, qui vindrà obligat a suportar, a càrrec seu totes les despeses d'aquesta incidència inclosos, si s'escau, les despeses del retorn a origen o posteriors lliuraments, i la repercussió de l'assegurança corresponent
 • El remitent podrà sol · licitar de Condal Express la contractació amb la companyia d'assegurances que aquesta estimi oportú, d'una assegurança suplementari que cobreixi, amb declaració de valor real, els danys que les mercaderies puguin patir fins al valor declarat de les mateixes. El preu d'aquesta assegurança serà del 1.50% del valor declarat (import mínim 8.00 €). Si no contractar aquesta assegurança, seran d'aplicació en tot cas, els límits de responsabilitat contractual ressenyats en els diferents serveis. Això no es veurà alterat per la necessària presentació de documents en què, per a realitzar el trànsit de mercaderia, faça referència al seu valor o contingut, el qual serà considerat com a declaració extracontractual, i a efectes de gestió davant de tercers.
 • No podem realitzar enviaments contra reemborsament ni a ports deguts