933 259 100

Preguntes freqüents sobre enviaments internacionals

Com puc sol · licitar un enviament?

llegir » « tancar

Pot realitzar la comanda en ferm d'un enviament bé enviant-nos un correu electrònic a l'adreça trafico@condalexpress.es bé telefònicament trucant al 933 259 100.

Puc enviar més d'un paquet en cada enviament contractat?

llegir » « tancar

Sí, és clar, no hi ha límit màxim en el nombre de paquets que pots enviar. Només has de tenir present si utilitzes el servei EuroExpress que cada paquet és una expedició independent pel que a cada paquet se li aplica la tarifa corresponent en funció del seu pes, no es suma, per tant, el pes de tots els paquets per calcular el preu final.

He de lliurar obligatòriament la caixa o maleta que vull enviar en algun magatzem
de Condal Express?

llegir » « tancar

No necessàriament, tots els nostres enviaments són porta a porta. Per tant, passarem per casa teva a recollir els paquets que vulguis enviar i, així mateix, l'entregarem al domicili del destinatari que ens hagis indicat.
Si vols portar-nos el teu paquet al nostre local de recollides a Barcelona et suposarà un minim de 3,25 € més IVA de descompte en el preu final de l'enviament. Aquesta és la nostra adreça: Consell de Cent, 117 08015 Barcelona. L'horari de recollides a la botiga és de 09:00 h a 14:15 h i de 15:30 h a 18:30 h de dilluns a divendres.

Quan pasarán a recollir els paquets que vull enviar?

llegir » « tancar

Condal Express t'ofereix la màxima flexibilitat per concertar la recollida del teu enviament. En general, les recollides es realitzen al dia següent de haver-nos realitzat la comanda en ferm. Si la recollida és en una població capital de província o una altra on tinguem agent (consulta'ns) pots triar una franja horària de dues hores entre les 09h. i les 14h. i les 16h. i les 18h.; per a aquesta última franja, pots sol · licitar la recollida en el mateix dia si confirmes la teva comanda abans de les 13h.

¿Quina documentació he de acompanyar amb el meu enviament?

llegir » « tancar

Per als enviaments a la resta de països serà necessari incloure segons el contingut, factura proforma per al cas d'enviament de mostres o materials no comercials o si, per contra l'enviament té caràcter comercial, haurà d'acompanyar factura comercial.

Com puc saber on és el meu enviament?

llegir » « tancar

Pots consultar en tot moment l'estat en què es troba el teu enviament. Tant a la pàgina principal com en la pàgina corresponent a cada tipus d'enviament trobaràs a la part superior un formulari que et permet realitzar el seguiment del teu enviament, conèixer on es troba i la data i hora en que ha estat lliurat, i també et proporcionarà informació de qualsevol incidència que hagi pogut sorgir en el seu trànsit i, si s'escau, la seva resolució.

Només has d'introduir la referència de la tramesa que t'hem proporcionat i fer clic al botó "Cercar".

Què passa si quan van a lliurar el meu enviament no està el destinatari?

llegir » « tancar

Amb l'excepció de França i Suècia, si no podem realitzar el lliurament perquè el repartidor no ha trobat a ningú en el domicili del lliurament, no t'has de preocupar, ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te el telèfon del nostre agent a la zona perquè el destinatari pugui posar-se en contacte amb ells i concretar un segon lliurament sense cap recàrrec. En els dos països esmentats si el destinatari es troba absent l'enviament es dipositarà a l'Oficina Postal més propera de manera que el destinatari podrà recollir el paquet quan li sigui més còmode.

Quines mesures ha de tenir la caixa o maletaque vull enviar?

llegir » « tancar

No hi ha unes mesures predeterminades per l'embalum que vulguis enviar, pots triar l'embalatge o maleta que millor s'adapti al que necessitis enviar, l'única limitació que has de tenir present és que l'envergadura no superi els 300 cm. Per calcular l'envergadura has de sumar el llarg + el doble de l'amplada + el doble de l'alçada (llarg + [amplada x 2] + [alt x 2]).

Com faig el pagament de l'import de l'enviament?

llegir » « tancar

Si la recollida es a Barcelona ciutat podràs pagar al xofer que et reculli l'enviament.
Per als enviaments amb origen fora de la ciutat de Barcelona, quan ens confirmis la comanda del transport, et facilitarem un número de compte bancari on podràs fer un ingrés o transferència. No has de donar diners al xòfer que et reculli la caixa o maleta ja que no estan autoritzats a portar diners.

S'aplica algun suplement a les tarifes publicades al nostre web?

llegir » « tancar

A les tarifes publicades només s'ha de sumar el suplement de recollida per als enviaments amb origen en poblacions diferents de la ciutat de Barcelona. Condal Express NO aplica cap recàrrec per concepte de combustible.
Si utilitzes l'eina de càlcul per als enviaments EuroExpress, l'import calculat és el preu final de l'enviament amb tots els conceptes inclosos.